Detingut el conductor que va fugir a l'atropellar a un home en la Circumval·lació

El conductor que va fugir ja ha sigut detingut. La víctima, de 59 anys, va ser traslladat amb ferides greus al Negrín

A hores d'ara el Grup de Recerca i Anàlisi del Subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil de Las Palmas ha procedit a detenir al conductor d'un turisme que en la matinada del diumenge 9 de maig va atropellar a un vianant, donant-se a la fugida.

La víctima va ser un home de 59 anys, un vianant, que va resultar ferit de gravetat i va ser traslladat al Servei d'Urgències de l'Hospital General de Gran Canària Doctor Negrín.

La búsqueda

El GIAT del Subsector de Trànsit va tenir coneixement a través de la comunicació de la Central d'Operacions del Subsector de l'ocurrència d'un sinistre vial a l'altura del punt quilomètric 12,950 de l'autovia de Circumval·lació, GC3, consistent en l'atropellament a un vianant, el qual després de ser atés per les unitats del SUC desplaçades a este efecte, va ser traslladat al Servei d'Urgències de l'Hospital Dr. Negrín amb lesions de pronòstic greu. El conductor causant de l'atropellament havia continuat la seua marxa sense detenir-se ni prestar o sol·licitar auxili per a la víctima; testimonis presencials van facilitar informació sobre la marca, model i color del turisme. Amb esta informació i les dades obtingudes dels vestigis recollits durant la inspecció ocular realitzada en el lloc dels fets, els investigadors van iniciar la cerca del causant de l'atropellament.

La investigació i la seva anàlisi, finalment va portar als investigadors a un veí de Arucas, propietari d'un turisme que encaixava perfectament amb les característiques facilitades pels testimonis. Quan efectius del Subsector de Trànsit es dirigien a esta localitat a fi de localitzar-lo, van observar la circulació d'este, donant-li l'alt i identificant al seu conductor. El vehicle presentava danys i desperfectes compatibles amb la manera de produir-se l'atropellament, per la qual cosa es va procedir a la detenció del citat conductor com a presumpte autor dels delictes de Lesions imprudents, Abandó del lloc de l'accident i Omissió del deure de socors.

El detingut una vegada va prestar declaració assistit per un lletrat, va ser posat en llibertat amb indicis. Les diligències van ser lliurades el dia 25 de maig en el Jutjat en funcions de Guàrdia de Las Palmas de Gran Canaria.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ximo Puig preveu que s'administren 351.000 vacunes la pròxima setmana a la C.V." "Assassinada una dona de 41 anys a les mans de la seua parella en Alovera"