Detingut amb deu ordres de detenció per estafa i un ingrés en presó en Alacant

L'arrestat ha canviat de casa en tres ocasions
L'home havia estat ocult en sa casa, sense eixir | València Diari

Agents de la Policia Nacional han detingut en la ciutat d'Alacant a un home de 44 anys sobre el què pesaven deu ordres de detenció dictades per les autoritats espanyoles per diferents delictes d'estafa, falsedat documental, apropiació indeguda i lesions. De fet, d'este Ãºltim tenia decretat un ingrés en la presó.

Les investigacions van començar el mes de juny passat, quan agents de la Brigada Provincial d'Estrangeria de la Comissaria Provincial d'Alacant van tindre coneixement d'una persona que estava reclamada per les autoritats espanyoles i sobre la que pesaven deu ordres de detenció per delictes econòmics, ha informat la Policia Nacional en un comunicat.

Per a eludir-se de l'acció de la justícia i evitar ser arrestat, l'ara detingut usava documentació falsa o de terceres persones.

Va canviar de casa tres voltes

La investigació ha durat sis mesos, durant els que el detingut extremava les mesures de seguretat per a evitar ser localitzat. D'esta forma, va arribar a canviar de casa fins a tres ocasions i usar espills des de les finestres de la casa per a detectar qualsevol presència policial.

L'home havia estat ocult en sa casa, sense eixir, a on finalment els agents van poder detindre'l després de sol·licitar un manament d'entrada judicial.

Després de l'arrest, se li va imputar a demés un presumpte delicte de falsedat documental, ja que havia usat documentació falsa per a adquirir d'un concessionari dos cotxes d'alta gamma. Un d'ells ha sigut localitzat en Alemanya pels investigadors.

El detingut, especialitzat en delictes econòmics i amb multitud d'antecedents per fets pareguts, ha sigut posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia de la localitat d'Alacant.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tres detinguts amb ordres de busca internacional en València" "Atropella a la seua exparella i després se suïcida en Silla"