Detingut un fugitiu del Perú reclamat per una violació a una menor en Castelló de la Plana

Vivia en la ciutat des de feia mesos
El fugitiu era buscat per la justícia del Perú | Pixabay

Agents de la Policia Nacional han detingut en la zona de sud de Castelló de la Plana a un fugitiu de la justícia peruana que estava sent buscat per la presumpta violació d'una menor d'edat, a qui a demés d'agredir-la sexualment, la va colpejar i va amenaçar. Uns delictes pels que es podria enfrontar a una pena de fins a 26 anys de presó, segons ha informat Prefectura en un comunicat.

La investigació policial es va iniciar amb la sol·licitud de col·laboració de la Policia Nacional amb l'Agència Interpol, més concretament amb agents de la Comissaria Provincial de Castelló, per a la localització i detenció d'un fugitiu de la justícia del Perú, sobre el que pesava una Ordre Internacional de Detenció per la comissió al seu país natal d'un delicte de Violació a una menor d'edat, del que es tenien informacions que podria residir en la província de Castelló.

Per part dels investigadors es va crear el cércol i es va posar el focus sobre la capital de la Plana. Van conseguir situar la casa en la que estava ocult, en la zona sud de la ciutat. Una volta centrat l'objectiu de la investigació i corroborada la seua identitat, els agents el van detindre per a ser posat a la disposició de l'Audiència Nacional, que va ordenar el seu ingrés a la presó per a la seua posterior extradició.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Forta persecució policial en Alacant" "Atrapat en un cotxe en xocar contra una ambulància en Elx"