Detingut per furtar 2.500 quilos de taronges en Soneja

El propietari del camp observava la falta de taronges diàriament
Els presumptes lladres son tres xics d'entre 27 i 36 anys | ValènciaDiari

La Guàrdia Civil, amb els servicis per a combatre robatoris en el camp, ha detingut a un home i investigat a altres dos com a presumptes lladres de més de 2.500 quilos de taronges en Soneja, en la comarca de l'Alt Palància (Castelló). 

Segons informa 'Mediterráneo', la investigació es va iniciar després de què un home denunciara durant alguns dies consecutius la falta de taronges en el seu hort. Per este motiu, la Guàrdia Civil de Sogorb, localitat de la mateixa comarca, es va desplaçar fins al lloc dels fets i va descobrir algunes persones recollint taronges allí. Estos individus van informar als agents que eren treballadors i que el seu cap els havia enviat a eixe camp a treballar i per això feia dies que collien en el mateix lloc. 

Amb els treballs fets per l'Equip contra robatoris en el camp (ROCA) de Borriana, en la comarca de la Plana Baixa, s'ha pogut determinar que els presumptes lladres eren enviats per un tercer, sense que els treballadors tingueren contacte amb el propietari de l'hort. A demés, es va poder fixar que la quantitat de taronges recollides superava els 2.500 quilos. 

Després d'algunes investigacions, la Guàrdia Civil ha conseguit identificar, localitzar i detindre a un home i investigar a altres dos. Es tracta de tres xics d'entre 27 i 36 anys que han sigut detinguts com a presumptes autors de robatori de taronges. Les diligències amb motiu de la detenció i investigació han passat a la disposició del Deganat dels Jutjats de Primera Instància i Instrucció de Sogorb.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Estafa 150.000 euros a dos germans amb esclerosi múltiple en València" "Un menor ven drogues en la porta d'un institut en Almenara"