Detingut un menor per tràfic de drogues en Almenara

El xiquet, de 16 anys, venia haixix
Haixix | Pixabay

La Policia Local ha detingut a un menor d'edat, de 16 anys, per, presumptament, ser autor d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues en la localitat d'Almenara, en la comarca de la Plana Baixa (Castelló). El menor actuava als voltants d'un institut del municipi.

En Almenara, la policia té un sistema de vigilància al voltant dels centres escolars per a evitar que els xiquets escapen de classe o per a controlar possibles delictes o actuacions vandàliques relacionades amb violència o droga.

Quan els agents policials estaven per fora de l'institut, van vore com un xic i diferents alumnes del centre escolar intercanviaven algunes substàncies, motiu pel que van decidir arrimar-se i enterar-se de què passava. Van anar fins allí i van identificar al menor, al mateix temps que el van registrar, moment en el que van trobar dosis d'haixix i una bàscula de precisió. En eixe instant, el van detindre i ara està en mans de la Guàrdia Civil d'Almenara.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Intenta apunyalar a la seua ex a les portes de l'escola del seu fill en Castelló" "La família de Marta Calvo assegura que no tindrà pau fins que apareguen les restes"