En llibertat l'acusat d'abusar sexualment d'una xiqueta de la seua família en Novelda

La mare es va presentar en la comissaria, després de descobrir un vídeo sexual en el mòbil de la seua filla
Xiqueta de la mà d'un adult | Arxiu

ACTUALITZAT 02/12/2019 17.18 hores. El jutjat de guàrdia ha deixat en llibertat provisional amb càrrecs a l'home detingut este divendres en Novelda, en la comarca del Vinalopó Mitja (Alacant), després de què una familiar el denunciara per un presumpte abús de delicte sexual a la seua filla, d'11 anys i també amb vincle familiar amb el detingut. 

La mare es va presentar en la comissària, després de descobrir un vídeo sexual en el mòbil de la seua filla. La mare de la xiqueta va manifestar el seu temor que l'individu tinguera coneixement de la denúncia per part d'algun familiar i procedira a intimidar-les, destruir proves i fugir.

Després de ser explorada, la xiqueta va ser traslladada fins a l'Hospital Comarcal d'Elda, a on va ser atesa per personal de psicologia i ginecologia. 

El detingut, de 56 anys, està acusat d'un delicte contra la llibertat sexual, amb agreujant per ser la víctima menor d'edat. Després de la detenció este divendres, se l'ha deixat en llibertat provisional, això sí, amb una ordre d'allunyament com a mesura cautelar. Per últim, la Guàrdia Civil seguix amb la investigació per a aclarir els fets.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"'El Chicle', culpable per agressió sexual i assassinat, però no per violació" "Alliberen a 36 gossos reclosos en una casa de 50 metres quadrats d'Alacant"