Detingut el jugador japonés del TAU Castelló acusat de violació

El jove està ara en llibertat amb càrrecs
El jugador Isao Kinoshita, acusat d'una agressió sexual | TAU

Agents de la Policia Nacional han detingut al jugador japonés del TAU Castelló, Isao Kinoshita, com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual. Segons ha avançat 'El Periódico Mediterráneo', una jove de 21 anys va denunciar l'esportista, de 24 per una violació. La víctima va comunicar als agents que els fets van tindre lloc el passat 3 de desembre en Castelló capital. Segons la víctima, el jugador de bàsquet la va forçar a tindre relacions sexuals sense el seu consentiment, per la qual cosa ella va decidir alertar les autoritats i iniciar el procés legal. 

La policia va detindre el jugador després de la denúncia de la xica, i aquest va ser traslladat a la comissaria provincial on va permanéixer fins a aquest diumenge que va ser posar a disposició judicial. L'encarregat del cas, el Jutjat d'Instrucció número 3 de Castelló, en funcions de guàrdia, va acordar abans-ahir la llibertat provisional per a l'esportista detingut, amb l'obligació de comparéixer els dies 1 i 15 de casa mes en la seu judicial, segons ha confirmat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV). La víctima deurà sotmetre's a un reconeixement forense i serà citada per a declarar en els jutjats de la capital. El jugador japonés va arribar a l'equip castellonenc el passat estiu, després d'haver estat en altres de la província.

El club en assabentar-se de la notícia, ha emés un comunicat respecte a la situació del seu jugador i la presa o no de mesures disciplinària: « (...) El club davant aquesta situació no ha adoptat cap mesura disciplinària contra el jugador, sent per tant respectuosos amb la presumpció d'innocència i quedant a l'espera del que resolga el jutjat que s'encarrega del cas per a adoptar algun tipus de mesura si fora necessària. No obstant, el club està en contra de qualsevol conducta no respectuosa front a la dona».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: Troben un home mort al port de Borriana" "La protesta de taxistes bloqueja el trànsit en alguns punts de València"