Detingut un lladre que furtava televisors en cases de Moncofa

L'home forçava les finestres per a entrar en els domicilis
Televisors furtats | Guàrdia Civil

 

Un home ha sigut detingut per la Guàrdia Civil com a presumpte autor de sis robatoris amb força i altres dos persones per suposats delictes de receptació després d'haver comprat material furtat en eixos colps. L'actuació es va iniciar quan els agents van tindre coneixement que s'havien produït diversos robatoris en habitatges de la platja de Moncofa, a la Plana Baixa, on després de forçar les contrafinestres de fusta de les façanes, accedien als domicilis per les finestres utilitzant alguna ferramenta per a fer palanca. De dins de la casa sostreien els televisors que trobaven. Per aquest motiu els guàrdies civils van iniciar una investigació per a esclarir els fets i van aconseguir identificar el lladre que havia comés els robatoris. L'home els va cometre en dos dies diferents i emprant el mateix modus operandi en totes les actuacions.

Els agents  van procedir a fer les gestions pertinents per a localitzar-lo i detindre'l, i després d'aconseguir-ho, van continuar investigant el parador dels televisors desapareguts. D'aquesta manera es van recuperar cinc d'ells i van arrestar altres dos persones com a presumptes autores dels delictes de receptació. Els cinc televisors, per altra banda, ja han sigut tornats als seus propietaris. Ara, les diligències instruïdes pels agents de la Guàrdia Civil de Moncofa, han sigut remeses al jutjat d'instrucció de Nules, que és l'encarregat de la causa.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un home s'enfronta a cinc anys de presó per violar una jove després de drogar-la amb fàrmacs a València" "La Generalitat assumix la tutela provisional de la bebé ingressada en La Fe en coma induït"