Detingut per furtar violentament caixes de marisc en botigues de congelats en la Ribera Alta

Els robatoris han afectat a les localitats d'Alberic, Guadassuar, Carlet, Alc√ļdia i Carcaixent
L'arrestat no dubtava en violentar a les treballadores si oposaven resistència | Guàrdia Civil

La Gu√†rdia Civil dins dels servicis establits de manera permanent, en el marc del pla d'actuacions per a la prevenci√≥ del comer√ß segur en establiments, ha detingut a un home com a presumpte autor de delictes de robatori amb viol√®ncia, en diferents localitats de la Ribera Alta.

La Gu√†rdia Civil de Carcaixent ha iniciat un operatiu a fi de poder identificar i detindre a l'autor o autors dels fets delictius, des de finals del mes d'octubre, de robatori amb viol√®ncia i intimidaci√≥ i furt.

Fruit de les gestions realitzades pels responsables d'este operatiu s'ha conseguit esclarir algus fets, i procedir contra el presumpte autor. Des de finals d'octubre, s'han anat interposant algunes den√ļncies relatives al robatori amb viol√®ncia i intimidaci√≥, i furt en diferents establiments comercials de venda de congelats, afectant les localitats d'Alberic, Guadassuar, Carlet, l‚ÄôAlcudia i Carcaixent.

Modus operandi

L'autor principal dels fets entrava en els establiments, entaulava conversa amb l'empleada i li sol¬∑licitava tres caixes de marisc, d'alt cost. Una volta l'empleada treia la mercaderia sol¬∑licitada, l'autor algunes voltes usant la viol√®ncia, li donava una estirada a la mateixa i eixia corrent d'este lloc. A dem√©s, no dubtava en violentar a les treballadores si oposaven resist√®ncia, ocasionant lesions a algunes d'estes.

Fruit de les gestions fetes pels responsables d'este operatiu es ha conseguit detindre a un xic de 29 anys de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor de 7 delictes, sent estos de robatori amb viol√®ncia i intimidaci√≥ i furt.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Estafen més de 550.000 euros a través de la modalitat CEO en València" "URGENT: Troben el cadàver d'un home en una famosa zona d'Alacant"