Detingut un menor que conduïa el cotxe de son pare després d'una persecució policial de Redován a Orihuela

El pare del detingut va escapar
El menor anava conduint el cotxe de son pare | Pixabay

La Policia Local de Redován, en el Baix Segura (Alacant), ha detingut a un menor d'edat en Orihuela, la mateixa comarca, acusat d'un delicte contra la seguretat viària per fer maniobres perilloses en la plaça de la Pau de Redován amb un cotxe sense les llums reglamentàries.

El xic es va donar a la fugida al costat d'un acompanyant quan es va iniciar una persecució policial fins a Orihuela per la CV-91 gràcies a l'avís d'un veí, informa el cos municipal en un comunicat. Durant la seua fugida per carrers de Redován, el conductor es va saltar diferents senyals de 'stop' de manera temerària i va fer maniobres d'amenaça de col·lisió contra el cotxe de la Policia.

El menor va continuar per fora de Redován, primer per la CV-919 i després per la CV-91 en direcció a Orihuela, circulant en diferents ocasions pel carril esquerre i obligant als conductors que anaven en direcció contrària a esquivar-li per a evitar accidents.

El pare de menor va escapar

En l'entrada d'Orihuela, en el barri dels Horts, el cotxe es va detindre bruscament, fent l'efecte d'estar avariat. Un cotxe patrulla va intentar tallar-li el pas després d'avisar tant a la Policia Nacional com a la Local.

En eixe moment, l'acompanyant del conductor --encara no identificat-- va eixir del cotxe i es va donar a la fugida. El menor, després d'un forcejament violent amb un agent que va entrar per la porta, va continuar la seua fugida, iniciant-se una nova persecució a peu.

Finalment va ser pillat, reduït i detingut per tres agents dins del recinte firal dels Horts. Davant de la seua forta resistència, tant ell com un dels policies locals van ser atesos en el centre de salut Álvarez de la Riva d'Orihuela per ferides lleus. El cotxe era de son pare i va ser traslladat al dipòsit municipal de Callosa de Segura, en la mateixa comarca.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ara mateix: Declarat un incendi en Barx" "Mor un home en sa casa en Peníscola"