Detingut un pròfug després de resistir-se i agredir als policies en un bar de Vila-real

Es va resistir agredint als policies a mossos, puntades i colps
Es va resistir agredint als policies a mossos, puntades i colps | Europa Press

 

La Policia Nacional ha detingut en Vila-real, en la comarca de la Plana Baixa, a un home de 24 anys que, a més de tindre vora una vintena d'antecedents policials, estava sent buscat per una desena de jutjats i altres tres havien ordenat ja la seua detenció i ingrés immediat en presó.   

Els agents van poder saber que el pròfug podria trobar-se en Vila-real i van iniciar un meticulós dispositiu de busca. Un dels policies el va vore entrant en un bar, en companyia d'algunes persones de la seua família i amics.

En el bar, els agents li van indicar els motius de la seua detenció i que havia d'acompanyar-los. En eixe moment, l'ara detingut es va posar dret, dient-los als policies que ja aniria ell més tard a la comissaria. En vore que no accedien a la seua proposta, el seu iaio i son pare es van interposar entre ell i els agents, havent d'acudir un altre agent en suport.

 

Es va resistir agredint als policies a mossos, puntades i colps

El detingut va mostrar una gran resistència a la seua detenció, emprenent-la a colps, puntades, mossegades i amenaces de mort contra els policies, arribant a intentar llevar-li l'arma a un dels agents, tot això mentres els familiars col·laboraven amb el seu intent de fugida intentant subjectar als policies per a que el soltaren. 

Finalment, es va conseguir la seua detenció, imputant-se-li, a més, un delicte d'atemptat contra un agent de l'autoritat. Després de ser posat a la disposició de l'Autoritat Judicial, ha ingressat directament en la presó.

Els agents també han detingut al seu iaio, de 69 anys, i a son pare, de 49, com a presumptes autors d'un delicte de resistència i desobediència, continuant amb les investigacions necessàries per a identificar, localitzar i detindre a la resta de persones presents i que estan implicats en els fets.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un 'aparcacotxes' intenta matar-ne a un altre per 2 euros en València" "Condemnats per captar xiques en Nigèria i obligar-les a prostituir-se en Castelló"