Detingut per publicar anuncis sexuals amb fotos i dades de la seua ex parella en webs en Alacant

La víctima només té 20 anys
La xica tenia por d'eixir al carrer  | València Diari

Agents de la Policia Nacional han detingut en el municipi d'Alacant a un xic, de 35 anys, per un presumpte delicte contra la integritat moral i coaccions contra la seua exparella, una xica de 20 anys, després de, presumptament, haver pujat fotografies personals d'ella en webs de contactes i haver publicat anuncis sexuals explícits amb les seues dades.

La investigació, duta a terme pel grup de delictes tecnològics de la Policia Nacional d'Alacant, va començar fa quatre mesos en rebre tres denúncies de la víctima, qui posava de manifest que diferents persones s'havien posat en contacte amb ella sol·licitant favors sexuals.

El xic va pujar informació personal de la víctima, fotografies, número de telèfon i, fins i tot, el seu domicili en diferents webs de contactes oferint servicis sexuals explícits, cosa que va provocar que nombroses persones es posaren en contacte amb ella i, inclús, anaren fins a sa casa.

Tenia por d'eixir al carrer

Per estos fets i la contínua pressió que va rebre, la víctima va arribar a tindre por d'eixir sola al carrer, ja que hi havia imàtgens que la identificaven perfectament i «de manera incessant rebia peticions d'índole sexual».

Gràcies a les investigacions es va conseguir identificar les adreces IPs des de les que el presumpte autor es connectava a la web per a publicar els anuncis. D'eixa manera, es va trobar finalment a l'exparella de la denunciant, amb el que havia mantingut una relació sentimental de tres mesos feia més d'un any.

Com era la seua exparella, es va activar el protocol de Violència de Gènere, i es va sol·licitar per a la víctima una ordre de protecció sobre ell. Es va procedir a la detenció del xic, sense antecedents previs. Ara està en disposició del Jutjat de Violència de Gènere número 1 d'Alacant.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora: Mor l'exfutbolista Kike Monforte durant el 'Top of the Rock' de Castelló" "Vídeo: Cremen quatre vehicles en Castelló"