Detingut per robar bosses a dones majors a la Vall d'Uixó

Dos de les quatre víctimes van patir lesions greus havent de ser hospitalitzades, una de les quals intervinguda quirúrgicament

La Guàrdia Civil ha detingut un home de 20 anys com a presumpte autor d'un delicte de furt, tres delictes de robatori amb violència i nou delictes d'estafa, i ha investigat a una dona de 19 anys per un delicte de receptació i dos delictes d'estafa, tots ells perpetrats a dones grans a la localitat de Vall d'Uixó.

Els fets es van produir entre els dies 29 de març i 6 d'abril quan l'autor fixava el seu objectiu en dones d'avançada edat, emprant el mètode de l'estrebada les assaltava i els sostreia la bossa amb totes les seues pertinences, amb esta tècnica el lladre aconseguia consumar els delictes i fugir del lloc sense poder ser aconseguit per les seues víctimes.

A causa de la violència emprada en algun dels robatoris per arrabassar les bosses, dos de les víctimes van patir lesions de gravetat per les quals van haver de ser hospitalitzades, arribant a ser intervinguda quirúrgicament d'elles.

Un cop comés el delicte i abans de poder anul·lar les targetes de crèdit, el presumpte autor es valia d'elles per a realitzar compres en comerços de la localitat per imports inferiors a 20 euros i d'esta manera no necessitava introduir una contrasenya.

Com a resultat de la investigació i després de la realització de nombroses indagacions, la Guàrdia Civil va esbrinar que esta persona estava acompanyada en la comissió dels il·lícits per una dona, aconseguint identificar i localitzar les dos persones.

En el moment de la detenció, l'autor encara conservava diverses targetes de les sostretes, les quals han estat intervingudes com a prova, així com diversos articles dels adquirits amb estes, quedant tot això a disposició judicial.

Les diligències instruïdes al costat del detingut van ser posats a disposició de Jutjat d'Instrucció núm. 5 de Nules el qual decret el seu ingrés a la presó.

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mario, professor de 30 anys, perd la vida després de rebre la vacuna a Espanya" "Surrealistes novetats sobre el viatge de Raúl i Rolf, sense vida al seient de copilot"