Detingut per robar material d'obra en cases de luxe en construcció en Torrevieja

El lladre havia instal·lat part del material furtat en sa casa
Part dels objectes recuperats | Guàrdia Civil d'Alacant

 

La Guàrdia Civil ha detingut a un home per ser el presumpte autor d'un delicte de robatori amb força en diferents cases de la localitat de Torrevieja, en la comarca del Baix Segura (Alacant). En el registre de la seua vivenda, es va trobar pràcticament la totalitat dels efectes furtats que pertanyen a uns 12 xalets de luxe, encara en construcció, que es troba a escassos 50 metres de la casa del detingut.

 

La investigació va començar el passat 27 d'abril quan la Guàrdia Civil de Torrevieja va rebre una denúncia en la que l'administrador i promotor d'una societat mercantil dedicada a la construcció de cases comunicava haver sigut víctima d'una sèrie de robatoris.

 

Segons la víctima, durant eixa mateixa matinada del 26 al 27 d'abril, s'hauria forçat la porta d'accés a la comunitat i, una volta dins del recinte, s'hauria accedit, també per la força, a 7 de les 12 cases, furtant d'elles tota classe de materials d'obra i ferramentes, entre els que destaquen 6 bombes de piscina (una d'elles ja instal·lada en sa casa), un aparell elèctric per a climatitzar l'aigua de la piscina, un joc de taula i cadires de jardí valorat en 1.900 euros, entre altres nombrosos efectes.

 

Van trobar els objectes en sa casa

Els agents de l'Àrea d'Investigació van començar immediatament amb les gestions d'anàlisi pertinents i, gràcies a la col·laboració ciutadana, van poder localitzar ràpidament al suposat autor, un veí de la zona, qui té la casa a escassos 50 metres de l'obra afectada pels robatoris.

 

Després de sol·licitar autorització judicial per a entrar a la casa en qüestió, es va efectuar el registre d'esta en presència de dos testimonis, trobant dins la pràctica totalitat dels efectes denunciats com a robats, alguns d'ells ja instal·lats en la vivenda del presumpte autor, com per exemple materials per a la piscina. El detingut, un espanyol de 35 anys, ja ha sigut posat a disposició judicial, quedant en llibertat amb càrrecs, a l'espera del juí.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!