Detingut en València per agredir a la seua dona i cridar-li: «T'he de matar!»

La víctima s'ha amagat en una habitació amb un ganivet
La dona s'ha amagat en una habitació, armada amb un ganivet | Pxhere

 

Un home, de 55 anys, ha sigut detingut este diumenge en València com a presumpte autor d'un delicte de maltracte. L'ara detingut ha agredit a la seua dona, de 51 anys, i li ha cridat: «T'he de matar!». Tot açò davant de la filla dels dos, de 19 anys.

 

Segons arreplega 'Levante-EMV', els fets s'ha produït este diumenge, cap a la mitja nit, en una casa del disctricte de Marítim de la ciutat. La víctima ha conseguit amagar-se en una habitació, que ha bloquejat amb l'ajuda d'un pal.

 

Segons el relat de la víctima, que ha sigut confirmat per la seua filla, l'home ha agredit a la dona, l'ha agarrat del monyo, l'ha estampat contra un armari i li ha cridat: «T'he de matar!». Però abans de què l'agressor conseguira fer-li res més, la dona ha pogut amagar-se en una habitació.

 

Amagada i armada amb un ganivet

Amagada i armada amb un ganivet que ha pogut agarrar de la cuina per si el seu home conseguia entrar en l'habitació, la dona ha avisat al 112. Ràpidament, han acudit a la casa diferents patrulles de la Policia Local, que han trobat a l'agressor, a la seua filla i al germà de l'ara detingut, qui havia acudit per a intervindre en la discussió.

 

En arribar, els agents s'han trobat a l'agressor amb un ganivet en el coll i amenaçant amb clavar-se'l, però ràpidament l'ha deixat i ha sigut detingut. Finalment, la dona, que estava tancada en una de les habitacions, ha sigut rescatada per la Policia.

 

Tant la víctima, que feia 21 anys que convivia amb l'agressor, com la filla, han demanat una ordre de protecció i d'allunyament, ja que han assegurat que no és la primera volta que viuen un episodi paregut de maltractament.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!