Dos detinguts en Sant Joan d'Alacant per fer xantatge a un jove i apunyalar al seu gos

Un tercer implicat ha sigut capturat en Estocolm després de ser identificat per la Guàrdia Civil i ha ingressat a la presó
Un veí de la víctima va salvar la vida del pastor alemany | Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut en Sant Joan d'Alacant, en la comarca de l'Alacantí (Alacant) i San Miguel de Salinas, en la comarca del Baix Segura (Alacant), a dos ciutadans suecs de 34 i 37 anys acusats d'extorsionar a un xic de Caudete (Albacete), i ferir de gravetat al seu gos clavant-li un ganivet en el coll amb l'objectiu de cobrar un suposat deute

Tal com ha explicat el diari 'Información', un tercer ciutadà suec, de 34 anys, va ser localitzat en la ciutat d'Estocolm després d'una ordre europea d'investigació i ha ingressat a la presó.

La Guàrdia Civil va iniciar les investigacions en el mes de juliol del passat any. Un xic de Caudete va començar a rebre telefonades i àudios en els que li amenaçaven a ell i als seus familiars si no pagava un presumpte deute l'origen del qual no ha transcendit.

Extorsionat per un deute que no volia pagar

Els investigadors van descobrir que la víctima estava sent extorsionada per uns ciutadans suecs establits a la província d'Alacant que li estaven exigint el pagament immediat d'una elevada quantitat de diners corresponents a un deute que no volia pagar.

Per esta raó, com que no va accedir a les seues pretensions, els sospitosos es van desplaçar fins a Caudete i es van presentar en la casa de la víctima, a on van causar lesions greus al seu gos, un pastor alemany que va salvar la vida gràcies a l'ajuda que li va prestar un veí.

El gos estava perdent molta sang

Esta persona va vore que l'animal estava perdent molta sang i el va traslladar a una clínica veterinària de Caudete, a on li van atendre d'urgència i van evitar la mort del pastor alemany.

D'altra banda, gràcies a la col·laboració internacional, les autoritats van descobrir que dos dels tres implicats en l'extorsió havien tornat a Espanya. Els investigadors els van localitzar i van detindre més tard en Sant Joan d'Alacant i San Miguel de Salinas. Després de l'arrest va poder ser localitzat i capturat el tercer sospitós, que havia fugit a Estocolm.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Acusen a un home de maltractar a la seua mare en València" "Mor una xica d'Elx de 20 anys per coronavirus"