Detinguts dos xics per robar en comerços i cotxes en Silla

Puedes leer esta noticia también en castellano pinchando en el botón 'Leer en español'
Objectes requisats per la policia | Policia de València

 

La Guàrdia Civil ha detingut a dos xics, de 19 i 27 anys, per la seua implicació en 5 robatoris. tres d'ells en diferents establiments i  altres dos en vehicles de la localitat de Silla, ubicat en la comarca de l'Horta Sud (València). 

 

Els agents van començar la investigació amb la finalitat de poder identificar i detindre a l'autor o autors d'estos fets delictius i, gràcies a estos treballs, van conseguir esclarir estes actuacions i la conducta contra els presumptes autors dels delictes. 

 

La fase d'esta investigació va acabar el dia 6 de febrer amb la detenció dels dos xics per la seua presumpta implicació en delictes de robatoris amb força en establiments i vehicles.

 

Modus operandi

Els presumptes autors usaven diferents classes de ferramentes per a poder obrir els panys i d'eixa manera poder entrar dins dels comerços o cotxes. A demés, normalment actuaven de nit per a no ser vistos. Els objectes robats són diferents caixes registradores de 3 establiments. Dels dos cotxes i del camió frigorífic van furtar productes d'alimentació.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram