Detinguts per intentar enviar marihuana a través d'una empresa de repartiment de menjar en València

Ha sigut un veí el que ha avisat a la policia del que estava passant
La droga confiscada | Policia Nacional de València

La Policia Nacional ha detingut en València a tres xics, d'entre 19 i 27 anys, quan estaven a punt d'enviar 220 grams de marihuana a través d'una empresa de repartiment de menjar. Els agents han interceptat l'enviament, un paquet embolicat en paper de regal i amb una targeta de felicitació i han intervingut 150 euros.

Els fets s'han produït quan els agents que feien faenes de prevenció van ser requerits per un ciutadà, que els va informar que en una casa d'una urbanització s'observava diàriament un gran tràfec de gent que poguera anar a comprar alguna classe de substància estupefaent, a demés de què els xics usaven empreses de repartiment de menjar.

Els agents van anar a comprovar les instal·lacions de la urbanització i van observar a una persona amb la motxilla d'una empresa de repartiment de menjar, conversant amb dos xics amb un paquet embolicat en paper de regal. Atés que els fets encaixaven amb les informacions rebudes, els policies es van entrevistar tant amb el repartidor com amb els dos xics , que es van mostrar «molt nerviosos», explica la Prefectura Superior en un comunicat.

Els van pillar moments abans d'enviar-ho

Els policies van demanar als xics que obriren el paquet accedint i van comprovar que es tractava d'una bossa de plàstic amb marihuana que, posteriorment, va donar un pes de 220 grams. Els agents van detindre a dos d'estes persones i a una tercera que estava dins de la casa, com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues.

Els arrestats, només un amb antecedents policials, després de ser sentits en declaració van ser posats en llibertat, no sense abans ser advertits de l'obligació de comparéixer davant de l'autoritat judicial quan per a això foren requerits.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Pillat amb un carnet i un passaport fals en un control policial en Alacant" "La nova estafa que es fa passar pels Bombers per a furtar-te els diners"