ÚLTIMA HORA

CORONAVIRUS: Repunt de morts després de 4 dies sense defuncions en el territori valencià

Tres detinguts després de dos persecucions policials per Alacant este cap de setmana

Dos xics han amenaçat amb tirar-se pel balcó
Els dos xics han amenaçat amb tirar-se pel balcó | PLA

 

Este cap de setmana, la Policia Local d'Alacant ha detingut a tres persones per un presumpte delicte de desobediència i furt. La detenció s'ha produït després de dos persecucions per la ciutat, segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat. 

 

Persecució pels balcons

Dos d'ells, de 18 anys, han sigut detinguts este divendres per un presumpte delicte de furt en el carrer del Senador José Vicente Bevia. Els fets s'han produït cap a les 16 hores, quan els ganets han rebut l'avís de la presència de dos jóvens que, presumptament, estaven forçant una furgoneta.

 

La Policia Local s'ha entrevistat amb l'amo del vehicle, qui ha denunciat que, quan estava fent el repartiment, dos xics li han demanat menjar i, en anar a comprar-los un entrepà i tornar, un d'ells li ha pegat una estirada a la cadena d'or, mentres l'altre ha eixit corrent amb unes caixes que estaven dins de la furgoneta.

 

Els agents han localitzat a estes dos persones, que han eixit corrent en vore'ls, i ha començat una persecució fins al carrer del Cononge Alemany. En eixe punt, els ara detinguts han entrat en un edifici, han pujat fins a un dels pisos i han eixit per la terrassa per a entrar en la casa del costat. En eixe moment, han amenaçat als agents amb saltar al carrer.

 

En eixe moment, els agents han començat a parlar amb ells per a que s'entregaren i han conseguit detindre a un d'ells. L'altre xic, molt nerviós, ha continuat amenaçant amb tirar-se pel balcó, pel que la Policia ha localitzat a una persona de la seua confiança per a que es tranquil·litzara i han conseguit detindre'l.

 

Un altre home ha pegat a fugir en dir-li que s'identificara

Per la seua part la tercera detenció s'ha produït este diumenge, en el carrer del Periodista Bas Mingot, sobre les 18 hores. Es tracta d'una persona, de 32 anys, acusada d'un presumpte delicte de desobediència i resistència a l'autoritat.

 

Els agents l'han trobat en un local comercial amb la porta oberta i, en demanar-li que s'identificara, ha pegat a fugir desobeint les ordres dels agents, que li cridaven que parara. Finalment, ha pogut ser localitzat i els agents l'han detingut i l'han traslladat a dependències policials.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!