Quatre detinguts per 11 robatoris amb força en Ontinyent i Bocairent

Els implicats tenen entre 25 i 45 anys i són de nacionalitat espanyola
Objectes recuperats per la Guàrdia Civil | Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil, dins dels servicis establits de manera permanent, en el marc del pla d'actuacions per a la prevenció de robatoris amb força en cases, ha detingut a quatre hòmens, de nacionalitat
espanyola, d'entre 25 i 45 anys, per la seua implicació en 11 robatoris amb força en cases de camp, cases i segones residències dels termes municipals d'Ontinyent i Bocairent, en la comarca de la Vall d'Albaida (València).

La Guàrdia Civil de Xàtiva, des del mes de maig de 2020, ve fent una investigació en el marc de l'operació 'BOSCAT' amb l'objectiu de poder identificar i detindre a l'autor o autors d'estos fets delictius.

Els autors, coneixedors de la zona en ser veïns d'estes localitats, seleccionaven les cases quan els seus propietaris no es trobaven en estes, procedint a forçar les portes d'entrada. Una volta dins, furtaven tota classe de ferramentes, cablejats de coure i objectes antics fàcils de revendre, ocasionant grans danys i desperfectes i una gran alarma social entre els veïns.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Troben a un home ferit i inconscient en el pati d'un edifici en Alacant" "Greu ferit en xocar amb la moto contra un cotxe en Alginet"