A deu milles del port de València troben el cadàver d'un home ofegat

A hores d'ara s'està investigant si l'home mort, que pel seu estat portaria setmanes en alta mar, és l'ocupant d'una patera

Pla escorç d'un agent de la Guàrdia Civil revisant els diners decomissats a l'àrea de servei del Baix Ebre de l'AP-7

Este matí s'ha trobat el cos d'un home sense vida per una embarcació de pescadors a unes deu milles del port de València. A causa de l'estat que presentava el cadàver, les causes de la defunció encara és prompte perquè se sàpien, però tot indica que podria tractar-se de l'ocupant d'alguna patera enfonsada fa setmanes i que ha estat arrossegat pels corrents.

GEAS

Agents del Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil han amagat el cadàver a mitjan matí i l'han traslladat a la base del Servei Marítim de la Guàrdia Civil, on la comissió judicial ha procedit a l'aixecament del cos després d'una primera valoració del mèdic forense.

Podria ser de mitjana edat

La policia judicial de la Guàrdia Civil d'Alfafar s'ha fet càrrec de la recerca per a esclarir les circumstàncies d'esta defunció i identificar al mort, que anava indocumentat. Per la seua aparença podria tractar-se d'un home de mitjana edat d'origen africà, encara que donat el deteriorat estat que presentava el cadàver, pel temps transcorregut en l'aigua i l'acció dels peixos, en una primera inspecció ocular era molt aventurat establir l'origen i edat del finat.

Es sospita

El cos ha estat traslladat a l'Institut de Medicina Legal de València, on se li realitzarà la pertinent autòpsia per a determinar les causes exactes de la defunció i descartar un altre tipus de lesions que no siguen producte dels animals marins. Així mateix, es realitzaran gestions per a tractar d'identificar-ho mitjançant ADN, encara que previsiblement es tracte d'una persona que no figure com desaparegut i existeix la sospita que procedisca d'alguna patera enfonsada en les últimes setmanes.

El Jutjat d'Instrucció número set de València, en funcions de guàrdia, ha assumit el cas d'esta mort aparentment en alta mar.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari