Diferents persones es colen entre els xalets per a evitar els controls d'aforament en les cales de Xàbia

La Policia Local del municipi va haver d'intervindre
Problemes per a accedir a la cala del Portitxol | Xàbia.org

Amb l'arribada de l'estiu, són centenars de persones les que els cap de setmana volen disfrutar del bon temps en les diferents cales del territori valencià. Entre elles, destaquen les situades en la comarca de la Marina Alta, en localitats com Dénia o Xàbia.

De fet, és en este últim municipi a on este cap de setmana s'han comés infraccions. Segons informa el diari 'Levante-EMV', els controladors de l'empresa Vectalia han tingut problemes per a controlar l'accés a les cales de la localitat, com la del Portitxol.

Entraven per una zona amagada

Esta empresa, contractada per l'ajuntament, és la que es fa càrrec de baixar la barrera i prohibir l'accés quan ja s'ha omplit l'aforo màxim. Davant d'este fet, són molts els visitants que aparcaven en altres zones, baixaven per la barrera a peu i després entraven per una escala que portava a la cala a través d'uns xalets situats en eixa zona.

Els controladors es van donar compte del que estava passant i van avisar ràpidament a la Policia Local, qui va anar fins al lloc dels fets i va precintar la zona per a evitar que la gent continuara saltant les normes.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tanquen dos platges continentals valencianes per contaminació fecal" "Els germans Anglés s'assenten en la banqueta i ho neguen tot: «Van ser dos hòsties»"