Ampli dispositiu de busca d'un banyista en la platja del Postiguet d'Alacant

Les faenes de busca es reprendran este dimecres
El dispositiu s'ha donat per acabat a la una i mitja de la matinada i es reprendrà este matí | Ajuntament d'Alacant

Durant la nit de dimarts, la unitat de busseig dels bombers del Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament de l'Ajuntament d'Alacant (SPEIS) i la Policia Local han organitzat un dispositiu de busca d'un nadador en la platja del Postiguet en el que ha participat  per primera volta el nou dron subaquàtic.

Segons ha informat la Regidoria de Seguretat de l'Ajuntament d'Alacant en un comunicat, l'ampli operatiu s'ha muntat després de la denúncia d'una dona que ha avisat als cossos de Seguretat que ha vist com una persona tenia problemes pel mal estat de la mar quan intentava eixir i l'ha perdut de vista.

Els bombers han començat la busca cap a les deu de la nit. Primer, han rastrejat per terra la zona de l'espigó i tota la costa, juntament amb efectius de Policia Local, i després els sis bussos de bombers han continuat el rescat des de l'aigua, des del punt a on s'havia vist a esta persona en superfície amb batudes per a conseguir localitzar-lo.

Els bombers del SPEIS també han submergit el nou dron subaquàtic per a continuar la busca en un ampli perímetre de la mar en la zona pròxima a l'espigó, ja que compta amb llums i càmeres incorporades que han transmés les imàtgens d'alta qualitat del fons de la mar en directe al Lloc de Comandament situat en terra per a explorar i continuar amb la busca. A pesar d'això, no s'ha conseguit trobar a cap persona.

L'operatiu es reprendrà este matí

Segons fonts del SPEIS, el mal estat de la mar i el gran onatge de la zona pròxima a l'escullera han dificultat molt les faenes nocturnes de la busca.

En el dispositiu han participat també l'embarcació de Salvament Marítim i l'helicòpter que han estat buscant i rastrejant la làmina d'aigua fins a passades les 00.40 hores de la matinada .

Els bombers del SPEIS i Policia Local han continuat l'operatiu durant tres hores i, una volta revisada tota la zona de la platja i de les roques de l'espigó de la platja del Postiguet sense trobar a cap persona ofegada, han decidit suspendre les faenes de rescat passades les 1.30 horesreprendre-les al matí.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Gran incendi en la partida del Moralet en Alacant" "Localitzen a Jorge, desaparegut en Vilamarxant"