Una distracció podria haver causat l'accident de José Antonio Reyes

Això és el que fan patent les conclusions de l'informe preliminar de la policia
Una distracció podria haver causat l'accident de José Antonio Reyes | València Diari

 

Seguixen les especulacions al voltant del cas de José Antonio Reyes, l'exfutbolista de l'Espanyol que va perdre la vida en un accident de trànsit este cap de setmana. Després de fer-se públic que el sevillà circulava a una velocitat de 237 km/h en un tram a on la màxima velocitat permesa és de 120 km/h, ara algunes informacions apunten que l'origen de la pèrdua del control del vehicle hauria pogut ser un descuit o una distracció. Com a mínim, això és el que arrepleguen les conclusions de l'informe preliminar que ha dut a terme la policia, avançat per 'El Periódico'.

Segons pareix, el descuit hauria provocat que el vehicle es desviara, si bé l'excés de velocitat amb què circulaven l'exfutbolista i dos dels seus familiars hauria influït de manera directa en la dificultat a l'hora de corregir la situació.

Les associacions de víctimes d'accidents es pronuncien

Els fets han servit per a que diferents associacions de víctimes d'accidents hagen intentat extraure alguna lliçó del succés, i confien que servisca per a conscienciar tots els conductors. I és que, tal com declarava el president de l'entitat DIA de Víctimes d'Accidents, «esta tragèdia hauria de servir per a donar-nos compte de què l'excés de velocitat mata».

No només això sinó que, des del seu punt de vista, «és un cas absolutament temerari que ens ha de fer estar alerta i recordar-nos que no ens desplacem a soles per la via, i que tot el que fem té les seues conseqüències no només en nosaltres mateixos i en aquells que ens acompanyen, sinó en tots els qui circulen per les carreteres».

Esperen que l'accident servisca de lliçó per a altres persones

En eixe sentit, la presidenta honorífica de Stop Accidentes, Ana María Campo, explica que «ens agradaria que la mort de José Antonio Reyes servisca per a que la gent respecte els límits de velocitat, perquè quan no es respecten es perd la vida, com li ha passat al futbolista».

Per la seua banda, la Direcció General de Trànsit demana tractar el succés amb especial atenció, i fa un èmfasi especial en el fet que tots els actes que s'estan celebrant en honor al sevillà es configuren com «un homenatge a la persona, no al que va passar».

 

També et pot interessar...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"FOC ALACANT: 2n incendi en Elx en una setmana" "VALÈNCIA: Llançament de botelles, taules i cadires durant una baralla de bar"