Una xica dona a llum a un bebé en sa casa de l'Alcora

La mare i el fill estan ingressats en un hospital de Castelló de la Plana

La mà d'un bebè agafant el dit d'una persona adulta
Dona llum a un bebé en sa casa de l'Alcora | Pixabay

Este matí de divendres, cap a les 07.53 hores, una dona de 40 anys ha trencat aigües en sa casa en la localitat de l'Alcora, en la comarca de l'Alcalatén (Castelló), i ha donat llum a un bebé allí.

El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències de la Generalitat Valenciana (CICU) ha mobilitzat fins al lloc dels fets a una ambulància del Suport Vital Bàsic (SVB) amb un metge d'Atenció Primària i una ambulància del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU). 

Mentres els servicis mèdics anaven a la casa, han rebut una telefonada de què el bebé ja havia nascut, i el metge coordinador ha donat indicacions pel mòbil perquè mantingueren calent al xiquet i comprovaren la seua respiració fins que arribaren els sanitaris.

Una volta allí, la primera assistència l'han fet el metge d'Atenció Primària i l'equip del SVB. Una volta estabilitzats els dos, han sigut traslladats fins a l'ambulatori de la localitat, a on ha tingut lloc l'expulsió de la placenta. Després, mare i fill han sigut mobilitzats fins a l'Hospital General Universitari de Castelló de la Plana, a on estan ingressats en bon estat de salut.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari