Una dona ingressada en l’UCI després de caure per un terraplè a Vallada

La víctima no portava el mòbil amb la qual cosa va romandre diverses hores atrapada

Una dona de 73 anys es troba hospitalitzada en l'UCI de l'Hospital General de València després de precipitar-se per un terraplè als afores del municipi de Vallada, de la comarca la Costera. Un dispositiu integrat per bombers de Vallada, Xàtiva, Alzira i el Grup Especial de Rescat en Altura (GERA) van rescatar amb vida a l'accidentada. El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) va mobilitzar una unitat de suport vital bàsic (SVB) i una ambulància amb ajuda mèdica urgent (SAMU) la qual va traslladar en un primer moment a la dona a l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva amb politraumatisme i un fort colp en el cap.

Segons recull 'Levante'la víctima no portava el mòbil amb la qual cosa va romandre diverses hores atrapada fins que va ser localitzada per un familiar que la buscava i que posteriorment va avisar a la Policia Local perquè acudiren a rescatar-la.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atenció: La Primitiva ha deixat un impressionant premi multimilionari" "Esta matinada: Greu desprendiment d'un mur a la Marina Baixa"