València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Una dona rifa sa casa d'Alcalà de Xivert amb paperetes de 5 euros

La vivenda consta de 193 metres quadrats i es troba en este municipi de Castelló

Una jove del poble castellonenc d'Alcalà de Xivert ha decidit rifar sa casa a base de vendre paperetes de 5 euros perquè se'n va a treballar a una altra ciutat i creu que és una bona forma d'aconseguir vendre la seua actual vivenda.

 

 

En total s'han posat a la venda 70.000 participacions, el què li aportaria uns 350.000 euros si aconseguira vendre-les totes, i a més, si ningú aconseguix guanyar la casa, es quedarà amb els diners i amb l'immoble. Una jugada redona.

 

 

Per a qui puga pensar que açò no ha de ser totalment legal, s'equivoca, doncs compta amb l'autorització d'Hisenda i el sorteig podrà celebrar-se el pròxim 14 de febrer de 2019 davant notari.

Cartell que anuncia la el sorteig de la casa | LotoHome.es

 

Amb tot tipus de comoditats

 

Si, finalment, hi ha un afortunat que aconseguix guanyar la casa s'emportarà un domicili que no és qualsevol cosa: la casa està reformada, preparada per a entrar a viure, a 5 minuts de la platja i la muntanya, als peus del Parc Natural de la Serra d'Irta, amb 193 metres quadrats, dos dormitoris, dos banys, un menjador, una cuina i fins i tot un celler. Què més vols?

 

No és la primera vegada que ocorre

 

L'empresa que està gestionant la venda d'esta vivenda a Alcalà de Xivert és, precisament, la mateixa que en 2014 ja va vendre una casa amb el mateix sistema a Segorbe. De fet, són els propietaris d'aquella vivenda els que van decidir emprendre este negoci i muntar l'empresa LotoHome, que ara tracta de tornar a vendre un immoble de la mateixa forma. Una història genial.

Balcó de la casa que van vendre a Segorbe en 2014 | LotoHome.es