Dos carrils de la V-30 tallats per una furgoneta incendiada

El succés ha ocasionat quasi quatre quilòmetres de cues en el trànsit
La furgoneta calcinada en la vora de l'autovia V-30 | María Buyo | Las Provincias

 

Una furgoneta s'ha incendiat quan circulava este matí per l'autovia V-30 a València en direcció del Port. Els agents de la Guàrdia Civil han tallat els dos carrils d'esta via per eixir o incorporar-se a esta via principal. Fins al moment es desconeix si alguna persona ha sigut ferida.

El foc ha calcinat per complet la furgoneta en la V-30, a l'altura d'una planta de tractament d'aigües. Els bombers s'han mobilitzat fins a apagar l'incendi. El succés ha ocasionat quasi quatre quilòmetres de cues en el trànsit. Una vegada reduït el fet s'ha reobert un dels carrils d'esta autovia, segons informa dels fets Las Provincias.

Retencions a les entrades de València a causa de les pluges

Les primeres precipitacions han fet acte de presència a la província de València des del matí amb ruixats lleugers. No obstant, això no ha evitat que es produïsquen embussos en les primeres hores del matí en els accessos i eixides de la capital. Des de les 8.00 hores s'han registrat diversos embussos i retencions tant en les vies de circumval·lació com les que entren i ixen de València. Ja a les 8.20 hores sumaven 11 el nombre de retencions diferents, accentuat a més per la pluja. La xarxa de vies sumava cues properes als 34 kilòmetres.

Un dels punts que més cues ha registrat ha sigut la V-21, d'accés a la ciutat, que comptabilitza un doble tram d'embussos El primer ha sigut entre els kilòmetres 13 i 9 i el segon entre el 7 i el 3. Una altra via que també s''ha vist afectada per les congestions és la CV-35, en sentit entrada a la capital, on, a l'altura de Sant Antoni de Benagéber s'han fet cues de 5 kilòmetres, entre el punt kilomètric 14 i el 9, mentre que a l'eixida de València el punt amb més trànsit es registrava a Godella, entre els kilòmetres 5 i 6.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dos ferits en un incendi d'un habitatge a Benicarló" "Presó sense fiança per als tres assaltants en la tenda Louis Vuitton de València"