Dos ferits en un accident entre dos camions en Barracas

Els fets s'han produ√Įt este dilluns sobre les 11.50 hores
Els fets s'han produ√Įt en l'A-23 | Google Maps

Este dilluns, sobre les 11.50 hores, s'ha produ√Įt un accident de tr√†nsit en xocar dos camions en l'A-23, en el terme municipal de Barracas, en la comarca de l'Alt Pal√†ncia (Castell√≥). 

El Centre d'Informaci√≥ i Coordinaci√≥ d'Urg√®ncies ha mobilitzat fins al lloc de l'accident una ambul√†ncia del  Servici d'Atenci√≥ M√®dica Urgent (SAMU) i una altra de Suport Vital B√†sic (SVB) i, quan han arribat, l'equip m√®dic ha assistit a les v√≠ctimes, un home de 55 anys per contusions i un altre de 44 que presentava politraumatismes. 

 INVITACI√ď: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del Val√®ncia Diari a on comentem entre tots les not√≠cies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i tamb√© vos entretindreu.  FEU CLIC AC√ć, VOS ENCANTAR√Ä!

Una volta estabilitzada, la primera v√≠ctima ha sigut traslladada a l'Hospital de Sagunt, en la comarca del Camp del Morvedre (Val√®ncia), i la segona a l'Hospital General Universitari de Castell√≥, en la comarca de la Plana Alta. A hores d'ara es desconeix l'estat actual de les v√≠ctimes.

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

"Un 'youtuber' amenaça a polítics i agents en Sagunt" "Greu accident entre dos cotxes en Benicarló"