Dos ferits en un accident de trànsit en Buñol

En la carretera N-III direcció Siete Aguas
El vehicle ha bolcat en eixir-se'n de la carretera | Bombers de València

Esta vesprada de dimecres, cap a les 14.10 hores, en la localitat de Buñol, en la comarca de la Foia de Buñol (València), s'ha produït un accident de trànsit en la carretera N-III amb dos persones ferides

Segons ha explicat el Centre d'informació i Coordinació d'Urgències (CICU) de la Generalitat i el Consorci Provincial de Bombers de València, fins al lloc ha arribat una ambulància del Servici d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) i una altra del Suport Vital Bàsic (SVB) per a atendre a les víctimes. 

Els servicis mèdics han traslladat a l'Hospital de Manises a dos persones, una dona de 83 anys per politraumatisme i a un home de 72 anys per policontusions, després de ser estabilitzats. Segons informa el Consorci Provincial de Bombers de València, el cotxe se n'hauria eixit de la carretera i el vehicle hauria bolcat. De fet, l'actuació dels efectius vinguts des dels parcs de Chiva i Requena ha sigut necessària per a rescatar-los.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Cau a un pou de sa casa que no sabia que existia en Ibi" "Insulta i amenaça a la seua parella en ple carrer de València"