Dos ferits en un tiroteig en el barri de la Malva-rosa a València

Este altercat s'ha produït després d'una discussió començada en una discoteca de Massanassa

Esta matinada s'ha produït un altercat amb tirs en la zona coneguda com a 'Casitas rosas', en el districte del Marítim de la ciutat de València, després d'una discussió començada en una discoteca de Massanassa, a la comarca de l'Horta Sud. En l'altercat dos persones de la mateixa família han resultat ferides de bala, per un costat un jove de 26 anys per un tir en l'ambdomen i per l'altre una dona de 46 anys a qui li va arribar un tir a la cama. Els dos ferits estan en l'Hospital Clínic de València, amb pronòstic reservat.

Els agressors han fugit després amb un vehicle

El succés s'ha produït esta matinada cap a les quatre en la zona abans esmentada. Fins a la zona s'havien desplaçat els agressors, després de la discussió en la discoteca, i allí és on han tingut l'altercat. Una vegada els agressors han fet el que pretenien han fugit amb un cotxe Ford Focus de color blanc. Els ferits han sigut posteriormen traslladats a l'hospital, i segons informa el Levante-EMV, els ingressats estan fora de perill.

Possibilitat de resorgiment de represàlies entre els implicats

La policia ja ha identificat als pressumptes agressors. La Policia Nacional, la Guàrdia Civil i les policies locals dels municipis estan al corrent de tot el succés per tindre controlat la possibilitat de resorgiment de represàlies entre les families implicades, i així evitar nous altercats.

❗Notícia en ampliació. La redacció de València Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@valenciadiari.com, per Facebook a ValenciaDiari, per Twitter a @ValenciaDiari o per WhatsApp o Telegram al info@valenciadiari.com.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: Condemnat per violar continuadament la seua fillastra i deixar-la embarassada" "Esta espectacular troballa històrica estava submergida en la costa valenciana"