Dos hòmens morts per intoxicació en Dénia

Les víctimes, empresaris d'origen rus, van ser trobats sense vida en sa casa
Dos empresaris morts per intoxicació en Dénia | València Diari

Dos empresaris de 62 anys, d'origen rus, han sigut trobats morts este dilluns 10 de febrer en el seu xalet de Dénia, en la comarca de la Marina Alta (Alacant). La causa de la mort ha sigut una intoxicació per respirar monòxid de carboni a conseqüència, presumptament, del mal funcionament de la caldera. 

Segons les investigacions policials, els dos hòmens s'intoxicarien d'este gas tòxic  mentres dormien el passat cap de setmana. Va ser una de les treballadores d'una dels empresaris la que va avisar a la policia, ja que va anar fins a sa casa perquè diferents familiars de la víctima estaven estranyats de no poder contactar amb ell, segons informa 'Levante'. 

Davant d'este avís, la policia va anar fins a la vivenda i quan va vore els cadàvers, va avisar a la guàrdia de Dénia. Els dos cossos sense vida estaven en els llits, sense cap classe de signes de violència. El Jutjat d'Instrucció número 2 de Dénia va ordenar l'alçament dels cadàvers i van ser traslladats fins a l'Institut de Medicina Legal d'Alacant per a fer les autòpsies i confirmar la mort. 

Els bombers van inspeccionar la casa

La Policia Nacional i diferents efectius del Consorci Provincial de Bombers van tornar el dimarts, 11 de febrer, al xalet per inspeccionar una altra volta la casa. Els bombers van comprovar que hi havia monòxid de carboni que venia d'una caldera de gas que estava dins de la vivenda. 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Crema un cotxe en Cullera" "Incendi en l'ecoparc d'Alberic"