Dos menors detinguts per furtar més de 100 coloms, valorats en 30.000 euros, en l'Horta Nord

S'han furtat més de cent coloms en menys de dos mesos

Dos menors furten més de 100 coloms en localitats de l'Horta Nord
Estan valorats en més de 30.000 euros | Guàrdia Civil València

La Guàrdia Civil de Massamagrell, en la comarca de l'Horta Nord (València), ha detingut a dos menors d'edat per ser presumptes autors de 15 fets delictius, d'ells 14 robatoris amb força, a través d'escalament i 1 delicte de robatori amb força en grau de temptativa. 

L'Operació SOMOLAP es va iniciar el mes de desembre passat després de tindre coneixement de la comissió els robatoris amb força, a través d'escalament, en diferents clubs de columbicultura comesos en les localitats de Massamagrell, Albalat dels Sorells i la Pobla Farnals, totes elles en l'Horta Nord.

Els delictes es venien produint amb mètode paregut, en el que entraven escalant en el club de columbicultura i furtaven els coloms dels socis. S'ha tingut coneixement que en total s'han furtat més de cent coloms en menys de dos mesos.

Els coloms robats estan valorats en més de 30.000 euros

La busca i investigació de l'operació SOMOLAP ha sigut de gran complexitat tant amb motiu de produir-se els fets en diferents localitats de l'Horta Nord, com per ser presumptament comesos per menors d'edat, els que es movien en transport públic, motiu pel que passaven més desapercebuts i causaven menor sospita. Durant l'operació van ser sostrets més de cent coloms amb un valor aproximat d'uns 30.000 euros.

Amb motiu de l'explotació d'aquesta operació SOMOLAP, s'ha procedit a l'esclariment d'un total de quinze (15) fets delictius, catorze (14) d'ells robatori amb força amb escalament, i un (1) delicte de robatori amb força en grau de temptativa. Les diligències instruïdes han sigut remeses a la Fiscalia de Menors de València en ser competent la mateixa per l'edat dels presumptes autors.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari