INVITACIÓ:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ací, T'ESPEREM!

Dos morts per consumir alcohol etílic mesclat amb refrescs en una festa en Alacant

Un altres xic, de 28 anys, està ingressat
Van consumir alcohol etílic | Pixabay

 

La brigada judicial de la Policia Nacional d'Alacant investiga la mort de dos hòmens de 40 i 44 anys que, pel que pareix, van participar en una festa dissabte passat en una casa en la que van beure alcohol etílic mesclat amb refresos. Un altre xic de 28 anys està ingressat en observació en l'hospital pel mateix motiu.

 

Segons han explicat fonts de la investigació, en la festa, que s'hauria celebrat en una casa del barri dels Àngels d'Alacant, hi havia, com a mínim, sis persones de les que, quatre d'ells, van consumir la mescla.

 

Els fets es van produir quan, durant la festa, es va acabar la cervesa i suposadament van decidir consumir alcohol etílic mesclat amb refrescos. Dels quatre que van consumir, dos són els morts, i un tercer, de 28 anys està ingressat en observació en l'Hospital General d'Alacant. El quart no té símptomes perquè se suposa que simplement va provar la mescla.

 

Van avisar a urgències de què es trobaven mal

La Policia ha tingut coneixement del que va passar este dilluns, després de què es donara un avís als servicis d'urgències per a alertar que dos persones es trobaven malament. A l'arribada dels sanitaris, un d'ells ja havia mort i el segon va morir de camí a l'hospital.

 

El tercer afectat continua hospitalitzat i la brigada de la Policia Judicial de la Policia Nacional investiga els fets. Tant els morts com la resta dels participants en la festa són de nacionalitat equatoriana.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

Més notícies de la categoria Successos