Dos xics detinguts per pegar una pallissa a un home lligat a una cadira en Val猫ncia

L'han agredit amb una barra met脿l路lica i pals de fusta
La v铆ctima estava lligada a una cadira | Pxhere

Agents de la Policia Nacional han detingut en Val猫ncia a dos xics, de 23 i 30 anys, com a presumptes autors dels delictes de lesions, detenci贸 il路legal i robatori amb viol猫ncia, despr茅s de lligar i pegar a un home, el que treballava per a un dels detinguts. Al cap de la v铆ctima tamb茅 se li imputa el delicte de tinen莽a il路l铆cita d'armes, en trobar-li una defensa extensible, en ser arma prohibida.

Els fets han passat cap a les 21.30 hores de la nit, quan els agents que feien faenes de prevenci贸 han sigut alertats per la Sala del 091 perqu猫 es dirigiren a un carrer del districte de Patraix a Val猫ncia, a on una persona havia sigut agredida. 

Els policies s'han presentat en el lloc a on han trobat a dos xics junt a la v铆ctima, tremolosa i plorant, i un amic que li feia de traductor, que ha manifestat que el seu col路lega havia sigut lligat a una cadira, en el local en el que treballa, per part del seu cap i un altre xic, i li havien pegat una pallissa. 

La v铆ctima s'ha pogut soltar amb les dents

Pel que pareix, el seu cap li hauria demanat diners i en no poder donar-li els diners per no tindre, li havia comen莽at a pegar, arrossegant-li a una habitaci贸 en la que l'han lligat a una cadira, per a prosseguir amb els colps amb una barra met脿l路lica i pals de fusta. Durant la pallissa tamb茅 es trobava present un amic de l'agressor que ha participat en els colps.

Finalment, els agressors han furtat el tel猫fon m貌bil a la v铆ctima i se n'han anat del lloc. La v铆ctima amb les dents ha pogut soltar-se les cintes de tela amb les que havia sigut amarrat i ha fugit del lloc, moment en el que li ha comptat el que ha passat al seu amic i ha telefonat a la policia.

Els agents, davant de la situaci贸 de la v铆ctima que quasi no es podia mantindre en peus i amb les mans visiblement unflades, a dem茅s d'estar en un estat d'ansietat notable, l'han traslladat a un hospital a on ha sigut at茅s de les fractures de la m脿 dreta i enfonsament de paret anterior de si maxil路lar, entre altres lesions. 

Mentres una altra patrulla, ha tornat al local en el que havien passat els fets, trobant all铆 als dos sospitosos, a dem茅s d'una cadira i cordes, i un pal de billar, un altre pal de fusta i una defensa extensible met脿l路lica oberta, pel que els agents han detingut als dos xics com a presumptes autors dels delictes de lesions, detenci贸 il路legal i robatori amb viol猫ncia. Els detinguts, amb antecedents policials, han passat en el mat铆 d'este dijous a disposici贸 judicial.

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

"Un jugador, menor d'edat, del Val猫ncia CF ha denunciat a Pedro Cort茅s per tocaments" "Ferida en l'incendi d'una casa en Val猫ncia"