Dos xics detinguts per robar en 37 xalets en una urbanitzaci贸 de Moncada

La investigaci贸 va comen莽ar el passat mes de mar莽
Detinguts per robar en 37 xalets en Moncada | Pixabay
 

La Gu脿rdia Civil ha detingut a dos xics per la seua implicaci贸 en 37 fets delictius en xalets de la urbanitzaci贸 de Masies de la localitat de Moncada, en la comarca de l'Horta Nord (Val猫ncia).

Dins del marc de l'operaci贸 'CHRISMAS', el cos de seguretat va comen莽ar una investigaci贸 el passat mes de mar莽 amb l'objectiu de poder identificar i detindre a l'autor o autors dels fets delictius ocorreguts en esta demarcaci贸. Per part dels agents es va comprovar que en diferents xalets de la zona s'havien produ茂t danys i s'havia accedit dins de molts d'ells, robant objectes que es trobaven a l'interior.

Fase final de l'operaci贸

La fase final d'esta operaci贸 va acabar el passat 11 de juny amb la detenci贸 de dos xics, de 22 i 25 anys i nacionalitat espanyola, per la seua presumpta implicaci贸 en delictes continuats de robatori amb for莽a en les coses.

En la primera quinzena del mes de gener, s'observa un notable increment en quant a la comissi贸 d'estos fets es referix, en els que els autors accedien a les parcel路les dels xalets a trav茅s d'escalar els murs. Una volta dins, for莽aven les portes i finestres amb algun objecte contundent, i entraven dins per a furtar qualsevol efecte de valor.

Tota la informaci贸 que va ser obtinguda gr脿cies a les c脿meres d'enregistrament de seguretat i les declaracions de testimonis, indicava que en els fets participaven dos persones joves, de complexi贸 atl猫tica, que vestien robes de color fosc i portaven passamuntanyes amb els que es tapaven el rostre per a evitar ser identificats. Finalment, les dilig猫ncies han passat a la disposici贸 del Jutjat de Primera Inst脿ncia i Instrucci贸 n煤m.1 de Moncada

  

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Se salta una ordre d'allunyament i va fins a la casa de la v铆ctima en Alacant" "Greu ferit un bomber en caure des d'un cami贸 grua en Alacant"