Dulce, l'excuidadora de Chabelita, cercada per la policia després de no presentar-se en els jutjats

La dona no es va acudir a declarar encara que va ser citada per la jutge i esta ha ordenat la seua cerca
Chabelita juntament amb  Dulce Delapiedra en 2014   | DiariodeEspaña.com

 

La que fóra cuidadora de Chabelita, Dulce Delapiedra, estaria sent cercada per la policia. Segons ha revelat Paloma García Pelayo en 'El Programa de Ana Rosa', la dona «va ser citada pel jutge però no es va presentar a declarar», raó per la qual la jutge hauria donat ordres a la policia per a cercar-la. «La jutge va donar ordre a la policia per a localitzar-la. L'estan cercant per a noticiar-la», assegurava.

Pel que sembla, Dolç sí que va acudir a l'acte de conciliació a Sevilla «però no va haver-hi acord perquè ho va negar tot», detallava García Pelayo sobre els últims moviments judicials de l'excuidadora, que ha sigut demandada per Isabel Pantoja per revelació de secrets. Una demanda a la qual se li ha sumat una altra querella interposada per Julián Muñoz, expareja de la tonadillera, que l'acusa d'un presumpte delicte de calúmnies.

Després de l'acte de conciliació, «el procediment ha seguit el seu curs, es porta a Barcelona. Dolç tenia una citació de la jutge que porta el cas. No va comparéixer, estava citada com imputada, com investigada», informava Pelayo.

Dulce Delapiedra, buscada por la policía | Cedida

 

Suposat abús sexual 

L'excuidadora de Chabelita va declarar en una entrevista per la revista 'Lecturas' en 2016 haver sigut víctima d'assetjament sexual per part de Julián Muñoz mentre que este convivia amb la cantant en Cantora: «Vaig patir assetjament sexual a casa d'Isabel Pantoja», confessava taxatiu. La metxa que van prendre les seues declaracions va fer que Julián Muñoz decidira emprendre accions legals contra ella.

Va ser al novembre de l'any passat quan l'exalcalde de Marbella i Dulce es van veure les cares en un acte de conciliació en Espartinas (Sevilla) que no va arribar a bon port, ja que cap de les dues parts van aconseguir posar-se d'acord. Així, la demanda va seguir el seu curs a l'espera del judici, que ha sigut datat el passat mes de setembre

Isabel Pantoja, Chabelita i Dulce en 2012 en Madrid | DiariodeEspaña.com

 

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Atenció: Renfe cancel·la els trens entre Castelló i esta ciutat per motius d'obres" "S'incendia un cotxe prop d'una gasolinera de la Costera"