Empitjora l'estat de salut de Zaplana i és ingressat en La Fe

L'exministre té un risc quasi del 100% de morir a la presó
Eduardo Zaplana es torba més greu que abans | EP

 

Les últimes informacions sobre l'estat d'Eduardo Zaplana asseguren que l'estat de salut de l'exministre del PP és molt preocupant i en les últimes hores ha empitjorat. Eduardo Zaplana es troba diagnosticat de leucèmia i en presó provisional sense fiança des del passat 24 de maig. Segons fon pròximes al seu entorn, Zaplana té un risc de morir en la presó pròxim al 100% segons l'informe mèdic. Segons ha avançat 'Telecinco' les últimes notícies assenyalen que Zaplana ha ingressat en aïllament en l'Hospital La Fe de València, ja que ha empitjorat considerablement el seu estat de salut. 

Aquestes mateixes fonts informen que el sistema immunològic del polític es troba baix de defenses i especialment vulnerable, cosa que podrà fer que contraguera ràpidament qualsevol malaltia. El metge de l'hospital La Fe de València encarregat de tractar a l'exdirigent del PP critica la decisió dels magistrats de mantindre en presó provisional des de maig a Zaplana, qualificant el seu criteri «d'inhumà». 

Com és sabut, l'exministre del PP i exdirectiu de Telefònica està acusat d'una desena de delictes de corrupció per la qual cosa la fiscalia estima que existix un alt risc de fuga si abandona la presó, aprofitant l'enorme quantitat de diners defraudats que presumptament manté ocults a l'estranger. Eduardo Zaplana, segons sembla, acudix cada quinze dies a l'Hospital La Fe de València per a revisions i per a realitzar-se proves mèdiques per a la seua leucèmia, malaltia que patix des de 2015 quan es va sotmetre a un transplantament de mèdul·la. Els advocats han presentat ja quatre recursos, tots ells rebutjats, per a demanar la posada en llibertat o l'arrest domiciliari al·legant un «deteriorament acusat» de l'estat de salut de l'exministre.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tres detinguts al ser sorpresos furtant en una obra a Castelló" "L’Ajuntament d’Alzira instal·la un punt de recàrrega d’energia de vehicles elèctrics a la plaça del Regne"