Estos són els millors llocs de València per a fer fotografies d'Instagram

Et presentem els millors espais de València i per a que les teues fotos triomfen a la xarxa

A Instagram és molt important la composició, l'enquadrament, la il·luminació, els filtres i els hashtags que utilitzem, però evidentment també hem de cuidar els espais per tal que siguen el més fotogènic possible i que puguen ajudar-nos a triomfar en la xarxa o sí més no, a anar aprenent a fer bones fotos. Per això ací t'ensenyem els millors llocs de València i per tal que tragues el major partit possible a les teues sessions de fotos, tant de retrats com de paisatges.

L'Albufera: El parc natural de l'Albufera és tot un 'must' per a qualsevol persona que busque els millors paisatges la Comunitat. L'Albufera oferix un paisatge en plena natura, i qualsevol moment és bo per a fotografiar-la, encara que per a sessions de fotos se sol recomanar anar quan cau el dia, ja que els colors del cel que es reflectixen en l'aigua poden acabar de donar el toc de gràcia a les nostres fotografies. És un dels llocs més utilitzats de València per a sessions de fotos de bodes i se'ns dubte un dels més bonics.

Jardins de Monforte: Este jardí en ocasions desconegut, és per a molts l'últim jardí històric-artístic del segle XIX que queda en la ciutat de València. Este jardí es va construir sobre un antic hort, al costat del palau que l'acompanya. D'estil neoclàssic,  podem torbar dos zones; una més geomètrica amb arbustos tallats a l'estil francés si una altra d'estil més romàntic, amb arbres densos i frondosos més grans. Estos 12.000 metres quadrats de vegetació ens oferixen nombrosos espais per a la nostra fotografia, i li donarà un aspecte més alegre i vital. Hi ha 33 escultures de marbre diferents, alguns estanys i sortidors i molts gatets que van rondant per allí. Per a fotografia de natura és perfecte, i per a paisatges també. Per altra banda, ens oferix un escenari diferent en les nostres sessions de fotos o retrats.

Ciutat Vella i el barri del Carme: Els carrer del barri del Carme i de Ciutat Vella en general són tot un iman per a la fotografia urbana en València. Estos carreronets, no sols estan plens d'història, ja que pertanyen al casc antic de la ciutat, cinó que a més son ideals per a perdre's i disfrutar l'art urbà de les seues parets. Artistes urbans s'han encarregat al llarg dels anys de reviure esta zona de València i fer-la una mica més bonica i acollidora. Hi ha graffitis tant d'artistes coneguts i crítics com Escif, Zíngaro, o Alfonso Calza a altres d'autor desconegut, les parets d'este barri són úniques per a les fotografies d'instagram. Podem tindre diferents resultats segons els carrers que escollim, donant-li un toc més romàntic a la foto o més underground,  tant per a sessions de fotos com per a fotos de turisme, el barri del Carme és perfecte.

Grafiti en el carrer Moret, o 'El carrer dels Colors' al Barri del Carme | Cuaderno de viajes - blogger

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"DOL A ESPANYA: Arancha, la treballadora d'una gasolinera assassinada hui davant dels seus fills" "Condemnat a presó per assasinar a la seua parella amb una pedra a Alacant"