Una estudiant bromeja dient ser la desapareguda Madeleine McCann

La «evidència» és la seua distintiva taca color marró en el seu ull | Les seues imatges ja han donat la volta al món
Harriet Brookes bromeja dient ser la desapareguda Madeleine McCann | EspañaDiario

 

«Soc Madeleine McCann i no sé que fer amb mi mateixa», estes van ser les paraules que va enviar una adolescent estudiant a una companya bromejant sobre la seua identitat. Harriet Brookes va bromejar assegurant que ella era la xicoteta desapareguda a Portugal quan tenia quasi 3 anys.

Missatge de Harriet Brookesbromejant sobre la seua identitat  | Twitter

 

La jove va assegurar que era Maddie perquè tenia la mateixa taca distintiva de color marró en l'iris del seu ull i que esta era la «evidència» que ella era la xiqueta dels McCann. Després de difondre's este missatge bromejant sobre la seua semblança, les fotografies de Facebook de Harriet s'han tornat virals i ja corren per les xarxes socials. Fins i tot alguns usuaris han arribat a creure la versió de la jove.

Les imatges que va enviar mostrant les seues taques | Twitter

 

No obstant açò, uns altres no creien que fora realment Madeleine per les irregularitats entre la seua edat i l'edat de Maddie l'any de la seua desaparició, en 2007. Açò ha donat a l'estudiant molta viralitat i publicitat, però els innombrables missatges privats que ha rebut criticant la seua «broma de mal gust» han provocat que finalment acabe confessant la seua falsa teoria: «Només era una broma innocent».

Imatges de Facebook de Harriet Brookes | Facebook

 

La desaparició de Madeleine

Madeleine va desaparèixer a Portugal mentre la família es trobava de vacances. Va passar en 2007, quan ella tenia 3 anys i el succés va commocionar al món sencer. Els seus pares, Kate i Gerry, van prometre remoure cel i terra fins a trobar-la, cosa que no ha acabat succeint. En la seua desesperada busca sense fi, la parella va aconseguir reunir la friolera de 12 milions de lliures que van destinar a la investigació del cas. No obstant açò, els fons ja s'han acabat i amb açò tota esperança de perllongar la cerca.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Burguer King arriba per segona vegada a esta ciutat valenciana" "Atenció: Detingut un pedòfil internacional a Alacant que aprofitava les xarxes wifi"