ÚLTIMA HORA

🚨😷 CORONAVIRUS: Confirmats 3 casos més en la Comunitat Valenciana

Explosió en la cuina del Baret de Miquel en Dénia

S'ha produït a la cuina i hi ha ferits
Una explosió en la cuina del reconegut "Baret de Miquel", en Dénia, ha deixat una persona ferida de forma lleu i traslladada a l'hospital en ambulància este matí a la localitat de la Marina Alta.

 

El succés ha ocorregut este matí al voltant de les 9.30 hores, quan un artefacte de la cuina ha explotat després d'una acumulació de gas al restaurant del xef Miquel Ruiz. Com a conseqüència de l'explosió, la cuina ha quedat completament pates amunt, com pot vore's en una foto compartida pels propis amos del local al seu compte de Facebook.

Així ha quedat la cuina | Baret de Miquel

La persona ferida, un cuiner que ja es trobava treballant al restaurant, té talls a les cames i als braços, degut als cristalls que s'han trencat a causa de l'explosió, i ha hagut de ser traslladat en ambulància a l'hospital.

Els Bombers, al restaurant | Baret de Miquel

Cancel·lades les reserves

Després d'haver-se produït l'incident, que afortunadament no ha deixat cap ferit de gravetat i no ha passat a majors, des del Facebook del restaurant han lamentat tindre que comunicar que havien de cancel·lar les reserves que hi havia fetes:

«Lamentamos tener que comunicar a nuestros clientes, que desafortunadamente tenemos que forzar el cierre de nuestro local debido a una explosión en nuestra cocina. Iremos cancelando todas la reservas efectuadas por el momento. Disculpar a nuestros clientes las molestias que les podamos ocasionar».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!