Explosi贸 de gas en una casa d'un edifici de Val猫ncia

Efectius de bombers s'han traslladat fins al lloc indicat i han tallat el gas, l'aigua i l'electricitat de la finca
Els bombers han inspeccionat tot l'edifici | Bombers de Val猫ncia

Diferents efectius del parc de bombers de la ciutat de Val猫ncia han inspeccionat este mat铆 de divendres 12 de febrer una finca de la ciutat despr茅s d'una explosi贸 de gas en una casa, segons ha informat este cos de seguretat a trav茅s del seu compte de Twitter.

Despr茅s de ser avisats de l'explosi贸, diferents efectius de bombers s'han traslladat fins al lloc indicat i han tallat el gas, l'aigua i l'electricitat de la finca, per a evitar un mal major.

Despr茅s d'aix貌, han fet un sanejament interior de tots els par脿metres afectats i susceptibles de caure i han inspeccionat tota la finca. A dem茅s, l'empresa de gas ha inspeccionat tamb茅 la instal路laci贸.

Parc de bombers de Val猫ncia

El Cos Municipal de Bombers de la ciutat de Val猫ncia va ser creat l'any 1857, per a protegir als seus habitants i als seus b茅ns, una labor encomiable que fa durant m茅s de 160 anys. Actualment s'integra dins del Departament de Bombers, Prevenci贸 i Intervenci贸 en Emerg猫ncies, que forma part de l'脌rea de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Val猫ncia. Este Departament exercix les compet猫ncies d'Extinci贸 d'Incendis i Salvaments, Prevenci贸 d'Incendis i Protecci贸 Civil.

El Departament de Bombers, Prevenci贸 i Intervenci贸 en Emerg猫ncies est脿 compost per 400 persones dedicades a tasques operatives, t猫cniques i administratives, tots ells amb la vocaci贸 del servici al ciutad脿 i el manteniment i millora de la seua seguretat.

Tota l'organitzaci贸 i estructura interna va encaminada a disposar d'un servici d'emerg猫ncies professional, preparat per a actuar davant de qualsevol sinistre i donar resposta a tota situaci贸 d'emerg猫ncia en qu猫 puga trobar-se el ciutad脿. De la mateixa manera, es treballa en la conscienciaci贸 de la societat, transmetent a distints col路lectius la import脿ncia de la prevenci贸 i autoprotecci贸 en llars i llocs de treball aix铆 com les mesures b脿siques a adoptar en cas d'incendi.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Busquen a 脕lvaro Garc铆a, un xiquet de 13 anys desaparegut en Val猫ncia" "Un cami贸 cau per un pont en Ademuz i provoca un incendi"