Mor un home en incendiar-se la seua casa en Alacant

A demés del mort, han sigut evacuats un home de 47 anys i una dona de 46. El xalet ha quedat destrossat a causa de l'incendi.
Els fets s'han produït esta vesprada | Pixabay

Actualització 31/03/2021 a les 21.00 hores. El Consorci Provincial de Bombers d'Alacant ha informat que el xalet de Busot ha quedat totalment afectat per les flames i s'ha enfonsat el sostre

D'altra banda, una persona ha mort a conseqüència de l'incendi. Es tracta d'un home de 60 anys amb una tetraplegia que ha mort durant l'incendi de la seua casa. Afortunadament, el cos de bombers ha pogut evacuar a un altre home i una dona, ferits per inhalació de fum. Tots dos són familiars del mort i cuidaven d'ell donat el seu estat de dependència.

Dos ferits per inhalació de fum en un incendi d'una casa en Alacant

Esta vesprada de dimecres, cap a les 15.30 hores, s'ha produït un incendi en un xalet en la partida Llano Sebastian, en el terme municipal de Busot, en la comarca de l'Alacantí (Alacant), en el que dos persones: un home de 47 anys i una dona de 46 s'han vist afectades pel fum.

El Consorci Provincial de Bombers i el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) ha mobilitzat fins al lloc de l'incendi una ambulància del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i una altra una ambulància del Suport Vital Bàsic (SVB). L'equip mèdic ha assistit a les víctimes per inhalació de fum.

Una volta estabilitzats, els dos ferits han sigut traslladats a l'Hospital Sant Joan d'Alacant. A hores d'ara, es desconeix l'estat actual dels pacients.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Desactivada una xarxa que estafava des d'Alacant amb falses web de crèdits ràpids" "Estafaven amb crèdits ràpids mitjançant pàgines web"