La Fiscalia demana 136 anys de presó per a l'home que abusà de 20 menors en l'àrea metropolitana de València

L'acusat s'ha defensat dient que no recorda res i que de menut va patir bullying per ballar flamenc
L'home ha reiterat que no recorda res i que patix dos trastorns | Cedida

 

El juí contra l'home, de 40 anys i de nom Antonio P., que presumptament va abusar de fins a 20 menors entre 2016 i 2017 ha començat este dilluns. La Fiscalia demana 136 anys de presó per deu delictes de prostitució de xiquets menors de 16 anys, abús sexual, huit delictes d'exhibicionisme i provocació sexual i un de corrupció de menors, tots ells contra 20 víctimes.

Per una altra part, el Ministeri Públic demana que se li aplique l'agreujant de reincidència perque l'Audiència Provincial de València ja l'havia condemnat abans per abusos sexuals i corrupció de menors, segons ha avançat 'Las Provincias'. 

Antonio P. va ser detingut per la Policia Nacional el 27 de novembre de 2017 pels delictes prostitució de menors, a més d'exhibicionisme i provocació sexual. L'acusat demanava fotos de caràcter sexual als xiquets i després els proposava tindre sexe a canvi de diners i regals. El presumpte autor dels fets hauria utilitzat als xiquets d'entre 13 i 15 anys per a fer material pornogràfic

S'ha defensat dient que no recorda res i que va patir bullying de menut

Durant la major part del juí, l'acusat s'ha limitat a defensar-se dient que no recorda els fets pels què se'l condemna: «No me'n recorde de la mitat de les coses. No sé si tenia als xavals que em cita en WhatsApp», ha sigut la seua recurrent resposta durant la primera jornada de juí del cas a les preguntes de la Fiscalia. 

Tot i que s'han trobat conversacions de WhatsApp en el telèfon mòbil de l'acusat que servixen de prova dels delictes, Antonio P. ha tornat a contestar a les preguntes sobre açò que no ho recorda, com en la majoria d'elles. Excepte en una a on se li ha plantejat el fet de què haguera permés que algunes xiques menors d'edat entraren en una discoteca molt coneguda. L'acusat, directament, ha decidit no contestar a esta pregunta. 

Com a defensa, ha contat en ple juí que de menut va patir bullying per ballar flamenc: «No tenia molts amics, la gent s'apartava de mi, tinc dos trastorns diagnosticats».

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Jaouad Tougane, campió valencià de marató, a presó" "🚨 ATENCIÓ GOTA FREDA: Troben al desaparegut arrastrat per l'aigua en Daya Nueva"