Un forense expert en ossos analitzarà les possibles restes de Marta Calvo

Dilluns es reprenen les faenes de busca de les restes de la jove
Dilluns es reprenen les faenes de busca de les restes de Marta Calvo | Facebook (Marta Calvo)

 

Un forense expert en l'estudi d'ossos investigarà les restes del cos de Marta Calvo que puguen trobar a partir d'este dilluns en l'abocador de Dos Aguas, en la comarca de la Foia de Buñol (València), després de què s'anul·lara el dispositiu de busca els dies passats a causa del temporal.

 

Segons informa 'Levante-EMV', l'Institut de Medicina Legal (IML) de València ha elegit a esta figura després de què es demanara des del jutjat d'Instrucció número 6 d'Alzira, que porta la investigació. Açò respon a una petició de la Guàrdia Civil, que fins ara només havia pogut fer consultes de forma menys oficial. Amb la designació d'este professional es donarà més cobertura judicial a la pràctica.

 

Sense notícies de les restes del seu cos

I és que fins al moment no es té cap notícia de la desapareguda, ja que no s'han trobat cap classe de restes en l'abocador, només ossos d'animals. A demés, el temporal que ha afectat el territori valencià els últims dies ha retardat encara més les faenes de busca. Tot i això, els agents de la Guàrdia Civil tenen previst continuar treballant en la zona durant el pròxim mes, com a mínim.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!