Fotur espera "molt bons resultats" en Cap d'Any en locals d'oci, amb festes que van de 10 a 155 euros

La gran varietat d'oferta provoca que els preus siguen diferents d'uns llocs a altres

La Federació d'Oci i Turisme de la Comunitat Valenciana (FOTUR) espera obtenir "molt bons resultats" en Cap d'Any amb molta afluència de públic i diferents varietats de festes que ofereixen ofertes des dels 10 als 154 euros. Quant a l'oferta de pubs de València i província (AEPUB), els preus de les festes van des dels 10 euros (entrada i consumició), als 15 euros amb copa i cotillón. Açò inclou copa de cava, consumició, catering d'entrepans i canapès i borsa de cotillón, a més de música i animació. 

L'oferta dels pubs, amb festes que poden durar fins a les 5 de la matinada, se situa en una forqueta que oscil·la entre els 10 euros i els 25 euros, inclosa la consumició i el cotillón. Alguns inclouen sopar catering per un preu de 50 euros i hi ha grups d'amics que opten per llogar el local complet per a celebrar festes privades amb tots els serveis. 

A Alacant ciutat, concretament en el casc antic, els pubs obrin després dels raïms i ofereixen entrada lliure i copes van a partir dels 5 euros. Fotur espera "molt bons resultats" en Cap d'Any en locals d'oci, amb festes que van de 10 a 155 euros. Pel que fa a les discoteques (AEDIVA), ofereixen entrades des de 25 euros amb copes i cotillón encara que també les hi ha amb sopar catering per un preu de 80 euros i sales que ofereixen una botella de cava per parella més una consumició per persona amb cotillón al preu de 35 euros. 


En definitiva, passar la Nit de cap d'any en una discoteca valenciana pot costar al públic entre 10 i 80 euros, on s'inclou bona música, a càrrec dels millors Dj's, animació de gogos, perfomance, cotillón i, en alguns casos, catering amb resopón fins a les nou del matí.

La venda anticipada en els negocis d'oci nocturn va a molt bon ritme i s'espera que els dies de major venda siguen els de la sessió del dissabte nit, independentment d'aquells locals amb autorització que duen a terme la venda anticipada.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'obra solidària de les Falleres infantils" "LLISTA: Estos són els 5 millors productes de Aldi, esteu d'acord?"