La fuga de gas d'un camió de mercaderies perilloses provoca desallotjaments en la Llosa

Fins al lloc s'ha mobilitzat una dotació especial per a intervenció en risc químic
L'estació afectada | Twitter
 

ACTUALITZAT 14:30 

Efectius de bombers i Emergències han donat per controlada esta vesprada la fuga de metà líquid refrigerat procedent d'un camió aparcat en l'estació de servici de la Llosa

El Lloc de Comandament Avançat i el conseller de seguretat de l'empresa propietària del camió han confirmat que la pressió de la cisterna del camió està en valors normals i un segon chofer ha procedit a retirar el camió per a portar-lo a les seues instal·lacions, amb el que ha conclòs l'operatiu, segons el 112.

La fuga s'hauria originat per una sobrepressió de la cisterna i un possible problema en la vàlvula de seguretat d'esta. A més s'ha insistit que no hi ha risc per a les persones ni per al medi ambient.

ACTUALITZAT 12:00

El Servici d'Informació del Consorci Provincial de Bombers de Castelló (CPBC) ha informat que este diumenge s'està duent a terme un desallotjament en l'àrea de servici de La Llosa en l'A-7. 

Segons pareix, el motiu del desallotjament es la fuga d'un gas en un camió catalogat com a transport de mercaderies perilloses

L'àrea de servici, que està escassos metres del municipi de la Llosa, en la comarca de la Plana Baixa (Castelló), es troba replet de fum per esta fuga

En un primer moment s'ha informat que el vehicle transportava gas liquat, encara que segons alguns testimonis també podria tractar-se de gas metà

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat els servicis de bombers del parc de la Plana Baixa que estan procedint al desallotjament de l'àrea de servici. 

Es desconeix si a causa de la proximitat que hi ha amb les gasolineres es procedirà també a desallotjar les vivendes del municipi. Segons Emergències de la Generalitat, el camió pertany a l'empresa Molgas Energia, que ha desplaçat un tècnic a l'estació de servici.

Fins al lloc s'ha mobilitzat també una dotació especial per a intervenció en risc químic.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Conductor borratxo xoca contra la font del Palau de Congressos de València" "Dos ferits en el xoc d'una avioneta en Villar del Arzobispo"