Home de 41 anys mor circulant amb bicicleta pel carril bici de Peníscola

L'autòpsia confirmarà les causes de la defunció de l'home
Lloc dels fets en Peníscola | Maps

 

Un home de 41 anys ha mort este divendres en el municipi de Peníscola, en la comarca del Baix Maestrat de Castelló, mentres que circulava amb bicicleta pel carril bici. 

L'incident va tindre lloc en el camí de la Tancada, al voltat de les 15.00 hores, i fins al lloc dels fets es va desplaçar la Guàrdia Civil, a més de personal sanitari, després de rebre l'avís dels veïns que van descobrir el cos. 

L'equip mèdic va estar durant un temps intentant reanimar a la víctima, però finalment no van poder fer res per salvar a l'home, tal com ha avançat el periòdic 'Mediterráneo'.

Durant diverses hores, l'equip de seguretat va haver de tallar el trànsit en la via de la carretera de Peníscola amb Benicarló, a l'altura de l'institut Alfred Ayza. Una vegada es va retirar el cadàver, el trànsit es va reprendre. 

Encara que les primeres investigacions assenyalen que podria tractar-se d'una mort natural, ja que el cos no tenia signes de violència, s'esperarà fins a l'autòpsia per a confirmar les causes de la defunció d'este veí, nascut en Benicarló, però veí de Peníscola des de fa molts anys.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Xic, de 29, amenaça de mort amb un bat de beibol a dos germans pel carrer en Torrent" "Un jove patix un accident en caure a les vies de Metrovalencia"