Mor Vicente Lladró, el menut dels fundadors de la coneguda empresa de porcellana

Ha mort als 86 anys i només uns mesos després del seu germà José
Els germans Juan, José i Vicente Lladró (d'esquerra a dreta) | Twitter

 

Vicente Lladró, el germà menut dels tres fundadors de la coneguda empresa valenciana de ceràmica de luxe, Porcellana Lladró, ha mort este divendres als 86 anys. Vicente se n'ha anat només uns mesos després del seu germà José, que va morir el passat mes de juliol.

Els tres empresaris d'Almàssera, en la comarca de l'Horta Nord (València), fundaren, en 1953, una empresa que començà en el corral de sa casa, amb un xicotet forn cassolà, i que acabà inaugurant, en 1988, un museu en la Quinta Avinguda de Nova York

Vicente Lladró és el germà menut dels tres fundadors i l'últim en morir. Esta any, també se'n anà José, el germà mitjà, amb 91 anys, i Juan, el major, ho va fer en 2017. Eixe mateix any, el germans van vendre l'empresa a PHI Industrial, tot i que Vicente Lladró va ser un dels grans opositors a esta decisió.

També pots llegir...

❗Notícia en ampliació. La redacció de València Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@valenciadiari.com, per Facebook a ValenciaDiari, per Twitter a @ValenciaDiari o per WhatsApp o Telegram al info@valenciadiari.com.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Les manifestacions del 9 d'Octubre acaben amb alguns moments de tensió" "La incerta glòria de la valencianitat i el valencianisme, per Vicent Baydal"