Una fuga de gas ha obligat a tancar els voltants de la catedral de València

Els bombers han demanat als veïns dels edificis que es troben al voltant que no facen ús de cap aparell elèctric
Imatge d'arxiu de la Catedral de València | Europa Press

 

Una fuga de gas al carrer Micalet, al costat de la Catedral de València, ha obligat als bombers que treballen en la zona a acordonar tot els voltants d'aquest emblemàtic edifici de la capital del Túria. La fuga s'ha produït, segons informa Las Provincias, en les proximitat del campanar de la Seu.

«Una forta olor a gas»

El mateix diari recull que els bombers han demanat als veïns dels edificis que es troben al voltant que no facen ús de cap aparell elèctric, per la «forta olor a gas». Segons informen, les obres de reparació de la fuga de gas seguixen en mans dels bombers en este carrer tan transitat del centre històric de València.

Segons informen fonts de la regidoria de Protecció Ciutadana el succés s'ha produït després que uns operaris que estaven realitzant una obra hagen perforat una de les canonades que conduixen el gas, tal i com ha recollit Levante-EMV.

❗Notícia en ampliació. La redacció de València Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@valenciadiari.com, per Facebook a ValenciaDiari, per Twitter a @ValenciaDiari o per WhatsApp o Telegram al info@valenciadiari.com.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ÚLTIMA HORA: Dos treballadors ferits per un aparatós incendi en una empresa a Castelló" "URGENT: Les dades de 60.000 usuaris de Metrovalencia podrien estar al descobert"